Bluestacks – hogyan működik és biztonságos a használata?

Akár a PUBG Mobile-ról, a Lineage II Revolution-ről vagy a Raid: Shadow Legends-ről beszélünk, a jól megtervezett játékmenet és a lenyűgöző grafika a legújabb, legsikeresebb mobiljátékok alapanyagává vált. A probléma, amint látjuk, az, hogy a mobil eszközök nem az ideális platformok a játék terén. Az okostelefonok megteszik, ha csak erőforrásokat próbál gyűjteni, vagy a hadseregét távol tartja a kártól, de ezek általában nem teljesítenek igazán kielégítő játékmenetet.

Szerencsére magával ragadó játékélményt élvezhet a BlueStacks 4, egy Android emulátor segítségével, amely lehetővé teszi kedvenc mobiljátékainak PC-n való lejátszását. A BlueStacks 4 2018-as indulása óta csak jobb lett. Számos olyan funkcióval és eszközzel büszkélkedhet, amelyek nemcsak az ismétlődő műveletek teljes automatizálásában segítenek, hanem lehetőséget adnak arra, hogy saját feltételeivel játszhasson.

A képet készítette: Wunderstock

A BlueStacks telepítése

A BlueStacks letölthető Windows és Mac gépekre, és beszerezheti a 466 MB telepítőt. A program települ az indító meghajtóra (a telepítési könyvtár megváltoztatásának lehetősége nélkül, csak a Program adatainak helye van), és egyébként problémamentes telepítés, mellékelt szoftver vagy extrák nélkül.

Még egy dolog, amire szükség lehet, az indításkor be kell kapcsolnia a virtualizációt az UEFI beállításaiban. A BlueStacks, mint sok újabb Android-emulátor, kihasználja a modern PC-be beépített hardveres virtualizációs technológiát, hogy segítse az emulációs feladatokat, de ez a beállítás általában a PC vagy laptop UEFI vagy BIOS alapértelmezés szerint kikapcsol. A beállítás bekapcsolásának folyamata eszközönként természetes módon változik, de általában magában foglalja annak ellenőrzését, hogy a virtualizációt támogatja-e a CPU a kézikönyvben, majd indítsa újra a gépet, hogy átfordítsa az UEFI menü kapcsolóját. A virtualizáció bekapcsolása nélkül valószínűleg nagy teljesítménybeli szűk keresztmetszeteket tapasztal.

A BlueStacks telepítése után a következő lépés a Google-fiókjával való bejelentkezés, akárcsak bármely más androidos okostelefon vagy táblagép beállítása. Ez lehetővé teszi a Google Play-fiókhoz való hozzáférést is a BlueStacks alkalmazásból, így felhajtás nélkül telepítheti vásárolt alkalmazásait.

A BlueStacks kezdőképernyője

A legújabb verzió (Bluestacks 4) az Android Nougat-t (7.x.x) emulálja, a kezdőképernyőn pedig gyorsan elérheti a Google Play áruházat, a telepített alkalmazásokat, az ajánlott alkalmazásokat (más néven hirdetéseket) és a menüsor számos Bluestacks-beállítását.

A BlueStacks akadályozza a számítógép teljesítményét?

Nos, ez a leggyakrabban feltett kérdés, és lehet, hogy Ön is kereste ezt. Nos, van egy sor specifikáció, amelyekre szükség van, ha futtatni szeretné a BlueStacks alkalmazást a számítógépén. A Bluestacks futtatásához PC-n legalább 2 GB memória szükséges.
Az emberek általában alacsony specifikációkkal telepítik a BlueStacks programot a számítógépre, és végül akadályozzák a számítógép teljesítményét. De ha van egy csúcskategóriás számítógépe, amelynek RAM-ja meghaladja a 2 GB-ot, és a legújabb processzor van telepítve, akkor a Bluestacks nem akadályozza a számítógép teljesítményét, és zökkenőmentesen fog működni.

Legális a Bluestacks használata?

Mivel mindannyian tisztában vagyunk vele, az android egy nyílt forráskódú operációs rendszer, a BlueStacks pedig egy emulátor, amely egy android operációs rendszert emulál vagy futtat az asztalon. Az Android egy nyílt forráskódú operációs rendszer, ami azt jelenti, hogy senki sem indíthat pert a használat ellen. Ezért a BlueStacks használata legális.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.