Anydesk vs RemotePC összehasonlítás

AnyDesk vs RemotePC

A legjobb Távoli asztali szoftver megvásárlása és telepítése nagy megfontolást és a fontos tényezők összehasonlítását igényli. A mélyreható összehasonlító elemzéshez létrehoztunk egy funkció-összehasonlítást, amely lefedi az AnyDesk és a RemotePC által kínált számos funkciót. A telepítés egy másik tényező, amelyet itt figyelembe vettünk, mivel az AnyDesket támogatják a Web App, a Windows asztali platformok és az IOS, az Android mobil platformjai. Másrészt a RemotePC nem nyújtott be adatokat a támogatott platformokról.

AnyDesk vs RemotePC – melyik a jobb?

A két megoldás értékelésekor a bírálók az AnyDesk használatát és beállítását könnyebbnek találták. A RemotePC-t azonban könnyebb adminisztrálni. A bírálók is inkább a RemotePC-vel folytattak üzletet.

  • A bírálók úgy vélték, hogy az AnyDesk jobban megfelel üzleti vállalkozásuk igényeinek, mint a RemotePC.
  • A folyamatos terméktámogatás minőségének összehasonlításakor a bírálók úgy vélték, hogy az AnyDesk az előnyben részesített lehetőség.
  • A funkciófrissítésekhez és ütemtervekhez áttekintőink előnyben részesítették az AnyDesk irányát a RemotePC-vel szemben.

Anydesk jó tulajdonságai

Amióta a szervezet elkezdte használni az AnyDesk eszközt a technikai támogatáshoz, minden megváltozott és javult. A szoftver telepítve van az összes vállalati számítógépre. Mi pedig a TI technikai támogató csapatánál az AnyDesk segítségével alkalmazzuk az általános beállításokat, megoldjuk a technikai problémákat a Windows rendszeren, nyomtatókat, szkennereket, illesztőprogramokat és általában szoftvereket telepítünk a szervezet felhasználói számára.

Az AnyDesk egy könnyen megtanulható és könnyen használható eszköz, gyönyörű és intuitív kezelőfelülettel. Ez egy bonyolult szoftver, amely bármilyen típusú számítógépen működik. Szervezetünkben mindennap használt példa a távoli hozzáférés. A jegyek több mint 90% -át megoldom a felhasználó számítógépéhez való hozzáféréssel. Ezek általában egyszerű megoldandó problémák.

A RemotePC jó tulajdonságai

  • Könnyen használható.
    Számazonosító helyett álnevet választhat a gépéhez.
    Jó mobilalkalmazással rendelkezik.
    Indításkor nem fogyaszt sok RAM-ot, és nem lassítja a gépet.

A Távoli asztali szolgáltatások kiváló munkát végeznek azzal, hogy munkatársaink az irodán kívül dolgozhatnak, mintha valóban az irodában ülnének. Mindaddig, amíg a személyzet rendelkezik internetkapcsolattal és számítógéppel, a Távoli asztali szolgáltatások segítségével elérheti a hálózatunk fájljait.

A Távoli asztali szolgáltatások feleslegessé teszi azt is, hogy a vállalati hálózaton lévő fájlokhoz nagyon gyors internetkapcsolatra van szükség. Miután létrehozta a Távoli asztali szolgáltatás munkamenetet, az egyetlen sávszélességet a képernyőn látható képek átvitele veszi igénybe. Ez olyan, mint az interneten való szörfözés, mert a vállalati szervert használja erőforrásként az alkalmazások futtatásához.

A Távoli asztali szolgáltatások lehetőséget nyújtanak a felhasználók számára fájlok visszaküldésére & amp; tovább a személyzet külső laptopjáról a vállalati hálózatra. Előfordulhat, hogy a személyzet elfelejt másolni egy adott fájlt a laptopra egy bemutató céljából. Tehát az adatok hálózatról történő lekérésének módja egy távoli asztali munkamenet létrehozása, majd a Windows standard másolása és amp; beillesztés funkció, hogy a fájlt a hálózatról a laptopjukra vigyék át használatra.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.