Alapvető Canva oktatóanyagok bloggereknek

Megvan a látomás, és Canva itt van, hogy életre keltse. A fantáziát percek alatt kész készítménnyé varázsolja ezzel a lépésről-lépésre bemutató oktatóanyaggal, amely a nulláról tervezi a Canvában.

A Canva sablonjai parancsikont adnak a jó dizájnhoz: teljesen testreszabhatóak, így ízlésének megfelelően megváltoztathatja a színeket, a képeket és egyebeket. Minden tervezési igényhez több tízezer sablont kaptunk.

De néha valami teljesen egyedi gyártmányra van szükséged. Hogyan biztosíthatja, hogy az általad létrehozott valóban jól nézzen ki?

Tervezési tipp: A tervezés előtt durva vázlat készítése papírra, mielőtt elkezdené, életre keltheti elképzeléseit. Nem kell tökéletesnek lennie. Fontolja meg, mit szeretne beépíteni a tervezésbe, és hol tűnhet a legjobban.

Az alábbiakban a legnépszerűbbek vagyunk, de szívesen meghallgatnánk, melyek a kedvencei, és ha vannak olyan remek videók, amelyeket kihagyunk! Ha létrehozott saját Canva videó oktatóanyagokat bloggerek számára, kérjük, dobjon egy megjegyzést egy linkre, hogy hozzá tudjuk őket adni ehhez a bejegyzéshez, és ajánljuk őket, amikor megkérdezik.

Hogyan készítsünk gyönyörű grafikákat vállalkozásához és blogjához

Ez a Katie Brimmer videó végigvezeti Önt egy munkafüzet elkészítésén, minden olyan apró tervezési részletgel együtt, amely a végeredményt fej és váll fölé állítja a többi fölé.

Gyilkos médiakészlet létrehozása a Canva használatával

Ha márkákkal dolgozik, akkor minden esetben kéznél kell lennie egy médiakészletnek. A médiakészlet olyan, mint egy önéletrajz / önéletrajz a webhelyéhez, ezért elengedhetetlen, hogy gyönyörűen vonzó módon mutassák be, hogy a márkák betekintést nyújthassanak abba, hogy mire számíthatnak az Ön munkájával szemben.

Tudja meg, hogyan hozhat létre fantasztikus médiakészletet a Canva-ban:

Hogyan készítsünk online tanfolyam munkalapokat a Canva segítségével

Ha online tanfolyamot tervez vagy tervez építeni, akkor a munkalapok kiválóan alkalmasak arra, hogy többletértéket teremtsenek hallgatói számára. Használhat egyszerűsített verziókat is az előfizetők vonzására, mintákat adhat az értékesítési oldalakon, vagy használhatja a tanfolyam ingyenes kiadásában.

Hogyan készítsünk gyönyörű ólommágneseket és PDF-eket

Ez egy nagyszerű, mindenre kiterjedő oktatóanyag olyan erőforrások létrehozásához, amelyeknek a látogatói nem lesznek képesek ellenállni a letöltésnek. A videó technikái sok más dologra is alkalmazhatók!

3 Fontos tudnivalók a Canva-ról

1) Kezdje egy tartalommarketing-stratégiával

Noha nem gondoljuk, hogy a Gantt-diagramok és a szerkesztői naptárak készítésének teljes folyamatát át kell venned – bár ezek rendszerezetten tudnak tartani – fontos, hogy azonosítsd a tartalmi céljaidat és az azoknak leginkább megfelelő platformokat.

Az állatmenhely hétvégi örökbefogadó rendezvényének elsődleges célja, hogy az emberek – akárcsak a közösségi média követői – megismerjék az eseményt, és arra késztessék őket, hogy megosszák azt a közösségi médiában. Ebben az esetben szeretnénk létrehozni egy bejegyzést, amelyet megosztani a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten és az Instagramon, valamint egy olyan látványtervet, amely poszterként működne a helyi nyomtatáshoz és megjelenítéshez.

2) Böngésszen a sablonkönyvtárban a megfelelő tartalom megtalálásához és létrehozásához

A Canva speciális, professzionális sablonokat tartalmaz, sokféle tartalomhoz. A sablonok oldalai kategóriákra – tartalomtípusokra – és alkategóriákra vannak rendezve a témákhoz vagy témákhoz. Például az előző lépésben megfogalmazott tartalommarketing-stratégia alapján választhat plakátok és prezentációk sablonjai között. Ráadásul mindegyik a megfelelő dimenziókban van optimalizálva például olyan szalaghirdetésekhez, fejlécekhez és címlapfotókhoz bizonyos webhelyekhez, mint a Facebook, a Twitter vagy a LinkedIn.
Ne feledje, hogy ezek a sablonok az Ön ugródeszkájaként szolgálnak a tervezés megkezdéséhez. Számos kreatív szakember számára, az íróktól a tervezőkig, az üres vászonnal való kezdés jelentheti az egyik legnagyobb kihívást. Ezekkel a sablonokkal nem kell semmiből létrehoznia a tartalmát, és nem kell professzionális tervezőt bérelnie csak a napi grafikák elkészítéséhez.

3) Javítsa képét szűrővel

A szűrők nagyszerű eszköz a kép tónusának egyszerű megváltoztatására. Ráadásul az egyéni szűrő alkalmazása a különböző bejegyzésekben segíthet a téma létrehozásában és a kampány összekapcsolásában, növelve a következetességet és a felismerhetőséget.

Szűrő hozzáadásához válassza ki a képét, kattintson a szűrő gombra, majd válasszon a Canva 14 elérhető egyéni szűrője közül. A csúszkával szabályozhatja a szűrő intenzitását. Vannak olyan speciális beállítások is, amelyek lehetővé teszik, hogy különböző beállításokkal, például fényerővel, kontrasztdal és telítettséggel játsszon, vagy effektusokat, például matricát adjon hozzá.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.