A legjobb ideiglenes e-mail szolgáltatók teljes listája

Számos olyan eset fordul elő, amikor nem szívesen használja személyes e-mail címét. Craigslist hirdetések, olyan webhelyek, amelyekben nem bíznak, vagy esetleg anonim társkeresés céljából – az ideiglenes e-mail cím használata tökéletes megoldást kínál.

Ebben az útmutatóban felsoroltuk a legjobb online szolgáltatásokat, amelyek mind az ingyenes, mind a fizetett ideiglenes e-mail címeket kínálják. Nézze meg őket, és tartsa a postaládáját mentes a spamektől és a nem kívánt promócióktól.

EmailOnDeck

Bár ez a szolgáltatás egyedi, eldobható e-mail címeket biztosít, hosszú távú használatra nem ajánlott. A szolgáltatás ugyanis rendszeresen megtisztítja szolgáltatásait. Ezenkívül nincs meghatározott határidő arra, hogy az e-mailek a beérkező levelek mappában maradjanak, és előfordulhat, hogy törlésük után nem tudja helyreállítani őket. Az e-mail címet azonban bármikor helyreállíthatja. A tesztelés során talált legjobb dolog az EmailOnDeckben, hogy szinte minden egyes ellenőrző e-mailt gyorsan megkap.

10minutemail.com

Ahogy a neve is mutatja, a szolgáltatás megad egy olyan e-mail címet, amely 10 perc után automatikusan kikapcsol. Van azonban lehetőség az időzítő meghosszabbítására további 10 percre és így tovább. Ez a weboldal rendkívül hasznos, ha új online előfizetési szolgáltatást szeretne megnézni e-mail ellenőrzés céljából, és szeretné elkerülni a személyes e-mailjeinek használatát. Számos hasonló szolgáltatás létezik, mint például a 10minutemail.net és a 10minemail.com, ezek mind meglehetősen hasonló módon működnek.

E4ward

Az E4ward lehetővé teszi több álnév létrehozását. A létrehozott álnevekből származó összes e-mailt továbbítják az elsődleges e-mail címre. Ingyenes felhasználóként csak egyetlen álnevet kaphat, de választhatja azt is, hogy a prémium verzió többször is létrehozható legyen. Saját e-mail címét testreszabhatja saját domainnevének hozzáadásával.

Mailinator

Itt használhatja az eldobható e-mailekhez tetszőleges álnevet. Nyilvános domain, és minden cím nyilvánosan elérhető. A választott álnevet más is használhatja. A beérkezett e-maileket néhány óra múlva automatikusan törli. Ha a prémium csomagot választja, akkor megkapja saját személyes álnevét.

Gerillamail

A Guerrillamail.com a kedvenc ideiglenes e-mail címem, amely olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek jó szolgáltatásokat nyújtanak, például ideiglenes kimenő leveleket.

Ez egy nagyon hasznos funkcióval rendelkezik, és egyfajta névtelen e-mailként használható az írással, valamint a szolgáltatás fogadásával.

A szolgáltatás használatához nincs szükség regisztrációra.

Véletlen címet ad, vagy választhatja ki a saját címét.

EmailFake

Az EmailFake egy másik felkapott ingyenes hamis e-mail címet generáló szolgáltatás. Amikor bármely webhelyre regisztrál, megkapja a megerősítő e-mailt. Segít elkerülni a spam e-maileket és megvédi személyes e-mailjeit.

Következtetés

Az önpusztító e-mailek jó választás a személyes e-mailek spamjeitől való védelem érdekében.

Ha Ön rendszeresen látogatja a fórumokat, és rendszeresen tölt le új anyagokat, használja a fent felsorolt ​​ingyenes ideiglenes e-mail szolgáltatókat.

Igényeitől függően bármely szolgáltatást igénybe veheti. Mindig a kedvencem a 10Minutesemail, a Guerrillamail és a Jetable.

Mondja el nekünk, ha ismert még ilyen ideiglenes e-mail szolgáltatásokat az alábbi kommentálási rendszeren keresztül.

& nbsp;

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.