5 buta USB kütyü a 2010-es évekből

Az USB modulok minden formában és méretben kaphatók, és ha 2013-ban csak az Ön tulajdonában volt egy unalmas dokumentumok tárolására szolgáló eszköz, akkor nyilvánvalóan nem egy technikai geek életét élte. Az USB-portok a 2010-es években bővelkedtek és használatba kellett őket venni.

Vegyen egy utat velünk a memóriasávon. Íme néhány kedvenc USB kütyü a 2010-es évek elejéről.

1. U-Socket USB fali csatlakozó


Most megragadhatok néhány szabadságot ezzel a blogbejegyzéssel, és jól szórakozhatok rajta, de az U-Socket USB Wallplug valóban praktikus – különösen azoknak az iPhone-felhasználóknak, akiknek USB-adapterre van szükségük.

De vajon ki fog eldobni 30 dollárt az USB-hez való csatlakozáshoz az otthoni konnektorba? Olyan USB-portokra támaszkodtunk-e, hogy teljesen meg kell változtatnunk a közös hálózati csatlakozót?

Az U-Socket tartalmaz egy készletet, amely átalakítja a szokásos fali csatlakozódugót olyan csatlakozóvá, amely két USB-t is kínál 125 voltos teljesítmény mellett. Nehéz a telepítés?

“Magam telepítettem egyet, és nem vagyok túl jó az elektromos dolgokban” – mondta Matthew Powers egy áttekintésben.

Jó neked Mr. Powers. Biztos vagyok benne, hogy gyakran használja ezt a kimenetet.

2. USB fűtött utazási bögre


Most áttérhetünk a nevetségesebb USB termékekre.

Igazán? A szép termokorsót a Starbucks-tól megvásárolni már nem eléggé? Most be kell dugnunk a kávéscsészét?

Ez a 16 oz-os kávésbögre melegen tartja a reggeli főzést, miközben az irodába ingázik (tartalmaz egy szivargyújtót USB-adapterhez), és amikor maga az irodába érkezik.

Mi történt azzal, hogy csak langyos kávét inni? Ez nem része a reggeli élménynek? Miért kell olyanná változtatnunk valamit, mint egy utazási kávéscsésze, olyanná, amelyhez csatlakoztatnunk kell?

Az USB bögre 12 eurós akcióval cseng, de ne gondolja, hogy olcsó mindenképpen. Tartós rozsdamentes acélt és kiömlésálló fedelet használ.

És ha valóban úgy dönt, hogy erre van szüksége, mindenképpen mossa meg ezt a bögrét a kezével – egy mosogatógép megsütheti az elektronikáját.

3. USB fűtött takaró


Maradva a dolgok melegen tartásának témájánál, ha egy hideg téli napon elzárkózik a számítógépéhez, nincs jobb, mint egy szép fűtött takaró. És hé – miért ne? Tegyük lehetővé, hogy ez a fűtött takaró a lehető legtöbb energiát szívja ki a számítógép portjából USB-n keresztül.

Fázol? Vegyél egy pulóvert.

Ezt az USB-vel fűtött takarót nemcsak otthona számára tervezték, hanem egy hideg iroda orvoslásaként is hirdetik. Megpróbálta már behozni a helyiségfűtést hideg irodájába, csak azért, hogy valaki a karbantartásból vagy az emberi erőforrásokból elmondja Önnek a biztonsági felelősségét? Feltételezem, hogy az USB takaró megoldja ezt a dilemmát, bármilyen nevetséges is.

Csak öltözz melegebb embereket!

A takaró 31 hüvelyk hosszú és 17 hüvelyk széles, és elérheti a 100-113 Fahrenheit fok közötti hőmérsékletet (ez nem tűnik túl melegnek neked?). A hőmérséklet megváltoztatása egyszerű, mivel az optimális energiafogyasztás érdekében csatlakoztatja a második USB-portot (tudja, mert nem kell billentyűzetet, egeret vagy bármit használni).

4. USB akvárium


Ez nem vicc. Valójában megvásárolhat egy USB-meghajtású akváriumot, LED-es lámpával, ébresztőórával, naptárral és hőmérővel kiegészítve.

És bár nagyszerű módja annak, hogy az íróasztala nyugodtabbá váljon, garantálhatom, hogy mágneses lesz a sértésekre.

Ó, elfelejtettem megemlíteni, hogy van némi gyakorlati haszna: Tartalmaz egy ceruzát és olló szervező poharat!

40 eurónál ez az USB akvárium nem lopás: A halakat sem kapja meg vele.

5. USB írógép billentyűzet


Ez a múltbeli robbanás nagy mennyiségű nosztalgiával, hangos kattanással és csattanással tölti el irodáját. Csak azt, amire vágyik otthoni irodájában – hangos gépírás és valószínűleg nagyon lassú gépelés.

Az USB írógép-billentyűzet az iPadjét hibrid vintage számítógéppé változtatja.

A listán szereplő többi USB-s kütyütől eltérően az iPad írására szolgáló USB-írógép nem lesz olcsó. Készülj fel arra, hogy 700 EUR-t fizetsz. Ha kedvet érzel magadhoz, megtalálhatsz online konverziós készleteket, amelyek lehetővé teszik, hogy te magad csináld meg körülbelül 70 euróért.

Megéri, igaz? 100 euró egy memóriasávos utazásért, azt hiszem.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük