A legjobb Canon fényképezőgépek

A legjobb Canon fényképezőgépet keresi? Számos lehetőség létezik, amelyek minden típusú funkciót, konfigurációt és felbontást lefednek. Segítünk kiválasztani a legjobb Canon fényképezőgépet, az egyszerű felvételtől és fényképezéstől kezdve a legújabb tükör nélküli modellekig és DSLR-kig.

Melyek a legjobb Canon fényképezőgépek? A Canon az egyik legnagyobb név a fényképészetben, de sokféle fényképezőgépet gyárt mindenki számára, félprofi szakemberek, influencerek, tartalomkészítők, hivatásos fotósok és videográfusok számára egyaránt.

1. Canon EOS 90D

A Canon EOS 90D egy közepes hatótávolságú DSLR , amely az EOS 80D-t helyettesíti 3,5 éves, és illeszkedik az EOS 77D és az EOS 7D Mark II közé “igen, még mindig létezik”. Új, nagyobb felbontású érzékelőt kap, kiváló Raw képminőséggel, és élőképes AF-t (szemérzékeléssel), valamint 4K videofelvételt kínál, mindezt ismerős csomagban.

A 90D lényegében az EOS M6 Mark II tükör nélküli DSLR változata, amelyet mellette mutattak be. Mivel a specifikációk majdnem megegyeznek, úgy tűnik, hogy a Canon hagyja, hogy a potenciális vásárlók kiválasszák, milyen felvételi élményre vágynak: közepes méretű DSLR optikai keresővel és több fizikai vezérléssel, vagy egy kisebb, könnyebb tükör nélküli modell lokátorral kivehető elektronikus. És természetesen a natív lencse vonalak közötti különbség az EF és M monitorok között különböző típusú felhasználókat is vonzhat.

A Canon 90D egyszerre hatékony és sokoldalú bármilyen felhasználásra.

2. Canon EOS Rebel SL3 / EOS 250D

A Canon EOS Rebel Az SL3 (az EOS 250D a legtöbb országban) egy rendkívül kompakt digitális tükörreflexes fényképezőgép, APS-C méretű 24MP CMOS érzékelővel, DIGIC 8 processzorral és Dual Pixel autofókusz rendszerrel. Az SL3 és az SL2 közötti fő különbség a Eye AF hozzáadása élő nézés közben, egy még kisebb és könnyebb test, valamint a 4K videó. Míg a Dual Pixel AF rendszere nagyon jó élő nézési és videó teljesítményt ígér, a keresőn keresztüli AF rendszer öregedik. Ez a kamera egy teljesen tagolt, 3 “-es érintőképernyővel rendelkezik, könnyen kezelhető felülettel, 1080 / 60p videofelvételsel és akár 5 kép / mp robbanási sebességgel. Az SL3 képes 4K videofelvétel készítésére, de jelentős vágással Dual Pixel AF. A csatlakozási lehetőségek között szerepel a Wi-Fi (NFC-vel) és a Bluetooth.

Jó: Alkalmi családi és társadalmi fotósok, utazási fotósok és azok, akik el akarják kezdeni a fényképezés alapjainak elsajátítását.

Nem olyan jó: Haladóbb felhasználók, akik több vezérlési és testreszabási lehetőséget veszítenek, jobb videominőséget keresők és gyors cselekvésre vágyók.

3. Canon EOS 6D Mark II

A Az EOS 6D II a Canon legolcsóbb DSLR-je, és a következő lépés az EOS 90D-től. Lehet, hogy megfizethető, de korántsem alapvető. A teljes képkockás érzékelő előnye, hogy kiváló képminőséget nyújt Önnek, részben azért, mert általában több megapixelt kap, részben pedig azért, mert a képpontok (fotóhelyek) nagyobbak és több fényt képesek megragadni.

A 6D II 26 megapixeles érzékelője hasznos előnyt nyújt a 24 megapixeles kamerákkal szemben, a keresőben történő fényképezéshez erős, 45 pontos AF-rendszerrel, valamint a Canon Dual Pixel CMOS AF-jével élőben történő felvételhez rendelkezik. tisztességes 6,5 kép / mp sorozatfelvételi sebesség. Amit igazán szeretünk, az az egyszerűsített kezelési és vezérlési elrendezés és a teljesen tagolt hátsó képernyő. Ha megengedheti magának az extra APS-C formátumú EOS 90D-t (fent), akkor az EOS 6D II lenne a legjobb ajánlásunk, mint a legjobb Canon fényképezőgép a rajongók számára.

4. Canon EOS 5D Mark IV

Ha meg tudja igazolni az árat, akkor a Canon EOS 5D Mark IV-nek az egyik legteljesebb és legteljesebb DSLR-nek kell lennie, amit valaha láttunk. Alkalmas számos témához, a tájaktól a sportig

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük