Foto

ingyenes képek wunderstock ingyenes képek wunderstock

A gyönyörű fotók segíthetnek kiemelni webhelyét, blogját, prezentációját vagy bármely más projektet. A stock fotók vásárlása a képbankból nagyon drágává válhat – különösen, ha kisvállalkozás vagy hallgató. Itt van egy lista a legjobb weboldalakról, amelyekkel teljesen ingyenesen tölthet le képeket. Új képbankok folyamatosan jönnek létre, és már frissítettük ezt a cikket a 2021-hez. De kérjük,…

Read More Ingyenes képek letöltése: A 23 legjobb ingyenes stock fotó webhely

Post thumbnail

A Fujifilm bejelentette a GFX100S kamerát, amely átveszi a GFX100 „úttörő ötleteit”, és újragondolja azokat, a hordozhatóságra összpontosítva. Az eredmény egy kompakt, nagy teljesítményű közepes formátumú kamera, amely méretében hasonló a teljes képkocka megfelelőihez és mindössze 1,9 fontot nyom.

Read More A Fujifilm bejelentette az új GFX100S 102MP közepes formátumú digitális fényképezőgépet

Post thumbnail

A filmfotósok számára ma szomorú nap van. A Fujifilm bejelentette, hogy beszünteti a Pro 400H színes negatív film gyártását 35 mm-es és 120-as formátumban egyaránt. A Pro 400H termékoldalán közzétett értesítésben a Fujifilm szerint az „egyedi” film megszűnik a Pro 400H film előállításához szükséges alapanyagok beszerzésével kapcsolatos problémák miatt.

Read More A Fujifilm leállítja a Pro 400H színes negatív film gyártását

Post thumbnail

Az Adobe Photoshop már régóta a kreatívok képszerkesztő szoftvere, de drága árcédulája nem teszi mindenki számára megfelelővé. Egy évtizeddel ezelőtt egy ingyenes alternatíva használata funkciók feláldozását jelentette, de 2020-ban ez már nem így van. Számos legjobb ingyenes Photoshop-alternatíva létezik, amelyek elképesztő teljesítményt nyújtanak anélkül, hogy kompromisszumok lennének a funkciókban.

Read More Photoshop ingyen: 5 képszerkesztő PC-hez és Mac-hez

Post thumbnail

A legjobb Canon fényképezőgépet keresi? Számos lehetőség létezik, amelyek minden típusú funkciót, konfigurációt és felbontást lefednek. Segítünk kiválasztani a legjobb Canon fényképezőgépet, az egyszerű felvételtől és fényképezéstől kezdve a legújabb tükör nélküli modellekig és DSLR-kig. Melyek a legjobb Canon fényképezőgépek? A Canon az egyik legnagyobb név a fényképészetben, de sokféle fényképezőgépet gyárt mindenki számára, félprofi…

Read More A legjobb Canon fényképezőgépek